• Päivä: 22.4.2024

  • Aika: Klo 15:00-16:00

  • Osoite: Online. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen koulutusta.

  • Hinta: Koulutus on maksuton kaikille osallistujille.

Koulutuksen kuvaus

"Tuotepuheista arvomyyntiin” on suunniteltu B2B myyjille ja myynnin johtajille, jotka haluavat syventää osaamistaan arvomyynnissä ja saada työkaluja asiakkaiden ostopäätökseen vaikuttamiseen.

Saat tietää, mikä tekee arvomyynnistä niin tehokasta ja miten voit tulla alasi arvomyynnin mestariksi. Webinaari tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja tekniikoita, jotka auttavat sinua ymmärtämään asiakkaiden syitä ja draivereita päätöksissään, opit kommunikoimaan arvoa asiakkaillesi, sekä kiteyttämään sen selkeästi ja näin kääntämään tuotepuheet arvomyynniksi.

Kouluttaja

CEO &Founder @ Network & Growth Oy

Oona Kankkunen

Oona on inspiroiva modernin myynnin ja markkinoinnin valmentaja, joka intohimoisesti uudistaa myyntiä ja auttaa myyjiä. Hän on kotimaassa tunnettu markkinoinnin ja myynnin yhdistäjänä ja sosiaalisen myynnin lähettiläänä. Kankkusen suosittu esikoistietokirja “Kasvua Somesta” (2023) oivalluttaa sosiaalisen myynnin strategioista sekä somen yhdistämisestä myyntiprosessiin. Oona luotsaa vuonna 2020 perustamaansa Network & Growth yritystä, jonka missio on auttaa yrityksiä myynnin ja tunnettuuden kasvussa uudistamalla myyntiä ja yhdistämällä myyntiin markkinointia. Ennen B2B-uraa ja yrittäjyyttä Oona työskenteli päivätyökseen yli 7 vuotta myyntivalmentajana B2C- organisaatioissa, jossa hän tuloksellisesti valmensi myyjiä ja myynnin esihenkilöitä, sekä rakensi yrityksiin asiakaskohtaamisen malleja sekä myynnin pelikirjoja. B2B-myynnissä Oona ollut myynti- ja myynninkehitys rooleissa mm. IT-, henkilöstöpalvelut- ja rakennusalalla.